Ung

I ungdomsavdelingen vår, enkelt og greit kalt UNG, vil du finne det siste og beste av litteratur skrevet for ungdom, både på norsk og engelsk. Vi har også utvalgte lydbøker, DVD`er, spill, tegneserier, fagbøker og magasiner.

Undertittel

Ung

I nær tilknytning ligger bibliotekets fantasyhyller, der du vil finne et bredt utvalg av spennende bøker innen fantasy og science fiction. Vi som jobber med ungdom arrangerer også klassebesøk, forfattermøter, lesesirkler og større foredrag med interessante temaer. Har du vært her på besøk med klassen din, er det alltid en av oss som har ansvaret for besøket deres. Og det synes vi er veldig gøy!

Lesesirkel for ungdom

Siste onsdag i måneden kl. 18:00 har vi lesesirkel for ungdom. Da møtes vi i aviskroken for å diskutere bøker og film mens vi koser oss med snacks. Sammen velger vi hva vi skal lese/se til neste samling. Det kreves ingen påmelding, og alle er hjertelig velkomne!

Kodeklubb

Kodeklubben Asker bibliotek tilbyr kurs i programmering for barn og unge. Følg med på vår kalender for kursplan. Ønsker du å jobbe frivillig som kodeklubbinstruktør? Send mail til asne.aamoth@asker.kommune.no

En avdeling under utvikling!

Vi jobber daglig med ungdom- både helt lokalt i biblioteket og i samarbeid med andre instanser i kommunen. Og vi ønsker at biblioteket skal være et sted der ungdom kan møtes. I nær fremtid vil imidlertid UNG endres- og til vår store glede vil det lages en helt ny avdeling for ungdom i våre lokaler. Fokuset vil være på biblioteket som læringsarena, og vi ønsker i stor grad at ungdommen selv skal bidra til utformingen. Er det noe du savner hos oss? Noe du synes vi burde ha som et fast tilbud eller arrangement? Har du ideer til hvordan ungdomsavdelingen burde se ut? Enda mer plass for kun ungdom kan vi love bort allerede nå, men ellers vil vi høre hva akkurat DU ønsker deg. Send en mail til asne.aamoth@asker.kommune.no med dine forslag!

Topp
Translate »