Tribute til Burt Bacharach

av Isabel Gulliksen | 05. mai 2018

Fredag 25. mai kl 13.00
Lytt til Bacharachs sanger i et intimt duoformat

Undertittel

banner nyheter

Asker kulturfestival 2018: Tribute til Burt Bacharach med Edit Skattør og Lorenzo Nardocci
Undertittel

Burt Bacharach er født 12. mai 1928, (fyller 90 år i 2018 ) er en amerikansk pianist, sanger og komponist. Han arbeidet som akkompagnatør for artister som Vic Damone, Polly Bergen, Steve Lawrence, Ames Brothers og Paula Stewart (som ble hans første ektefelle). I 1950-årene og tidlig i 1960-årene var han pianist, arrangør og kapellmester for Marlene Dietrich, som han turnerte sammen med. Sammen med blant andre lyrikeren Hal David, skrev han mange populære sanger i 1960- og 1970-årene.

Bacharachs musikk er blitt fremført av et utall artister, inkludert The Carpenters, Aretha Franklin, Jack Jones, Tom Jones, Dusty Springfield, Luther Vandross og Dionne Warwick. Han vant også Oscar for beste sang for temasangen til filmen Arthur i 1981.

På denne konserten fremføres hans mest kjente sanger i et intimt duoformat – vokal og piano.

Edit Geri Skattør kommer fra Budapest og har vært profesjonell musiker siden 80-tallet. Hun har vært en sentral del av jazzmiljøet rundt Asker jazzklubb, og har samarbeidet med en rekke jazzmusikere i Norge. Lorenzo Nardocci er en dyktig og allsidig pianist med jazzpiano som hovedinstrument. Han har spilt i mange forskjellige besetning fra ulike stilarter og har lang erfaring fra musikkscene.

Topp
Translate »