PÅ SPORET AV MARCEL PROUST

Møt b.l.a to av våre fremste Proust-kjennere; Hege Duckert og Karin Gundersen

banner nyheter

På sporet av Marcel Proust
Vi ønsker velkommen til en hel dag viet til Frankrikes mest ikoniske forfatter, Marcel Proust- og foredrag med to av Norges fremste Proust- kjennere, Karin Gundersen og Hege Duckert. En unik mulighet til å bli kjent med nye og ukjente sider av Marcel Proust og hans enestående forfatterskap.

Asker bibliotek gleder seg stort over å kunne ønske velkommen til en hel dag med Marcel Proust i sentrum. Program for dagen blir som følgende:

Kl. 11.00: Karin Gundersen, foredrag

Den 10. desember i år er det 100 år siden Proust fikk Goncourt-prisen, den mest høythengende fransk litteraturprisen. Det ble mye oppstyr: Mange var begeistret, mange var forarget. Hvorfor?

Karin Gundersen (f.1944) er professor i romansk filologi og har publisert en rekke bøker om litteratur
I 2006 fikk hun Dobloug-prisen for sine oversettelser og sitt samlede faglitterære forfatterskap.

Kl. 12.00: Vi serverer lunsj

Kl. 13.00: Hege Duckert, foredrag

(Mer informasjon kommer)

Kl. 14.00: Servering kaffe og Madeleinekaker

Kl. 14.15: Filmvisning

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.
For registrering, send en mail til hilde.sverdrup.askeland@asker.kommune.no, eller henvend deg i informasjonen i Asker bibliotek.
Arrangementet gjennomføres med støtte fra Nasjonalbiblioteket, i anledning feiringen av Bokåret 2019.