FORFATTERNE KOMMER!

av Mette Wiig | 28. august 2019

Vi får besøk av Gyldendals forfatterturné 25. september kl. 18.00. Gratis billetter hentes i bibliotekets skranke!

banner nyheter

Som eneste bibliotek i landet får Asker bibliotek besøk av Gyldendals forfatterturné.

Vi gleder oss stort over å kunne presentere vårt publikum for forfattere som det litterære fyrtårnet Kjartan Fløgstad, Norges største barnebokforfatter Arne Svingen, vikingkongene Bjørn Andreas Bull- Hansen og Jan Ove Ekeberg, mesterbiograf Ingar Sletten Kolloen, og hele Sveriges krimdronning Emilie Schepp.

Vi ser frem til en unik kveld der vi kommer nært på noen av Gyldendals største forfattere, deres forfatterskap og nyeste utgivelser.

Arrangementet er gratis. OBS! Begrenset antall plasser. Billetter må hentes i biblioteket- maks to billetter pr. person.
Sted:  Multisalen, Asker kulturhus

Vi ønsker velkommen til en kveld med det beste Gyldendal har å by på for den kommende høstsesongen.