The Villainess – 2017 – (DVD)

En actionpreget spenningsfilm, med substans og sjel i tillegg til en frenetisk og forbløffende koreografert brutalitet.

Undertittel

Sook- Hee er opplært til å være en effektiv leiemorder, men etter at hennes mentor blir drept, rekrutteres hun som hemmelig agent av sikkerhetstjenesten. Hun får ny identitet og avtale om full frihet etter 10 års engasjement. Men å leve et normalt liv viser seg å være alt annet enn enkelt for Sook-Hee.

Filmen The Villainess er først og fremst en actionpreget spenningsfilm, men med substans og sjel, i tillegg til en frenetisk brutalitet. Blodbadet i åpningssekvensen kommer, kanskje, til å få noen filmfans til å tenke på The Bride with white hair, Reign og Assassins, The Long Kiss Goodnight, Nikita, Infernal Affairs, Kill Bill, The Raid m.m., men The Villainess er en film som tåler sammenligninger.

Denne Arrow video-utgaven av The Villainess, som er regissert av sør-koreanske Jung Byung-Gil, har  18-årsgrense og kun engelske undertekster – men ønsker man å se filmen med norsk oversettelse – kan man, forhåpentligvis, gjøre det på den nærmeste kino, for filmen har Norgespremiere i dag, 1.12.2017.


Anbefalt av Azer Pehilj | 01.12.2017


Topp
Translate »