Haikerens guide til galaksen (2004)

Jordboeren Arthur Dent (Martin Freeman) har en riktig dårlig dag. Alt begynner med at huset hans blir jevnet med jorden. Så oppdager han at hans beste venn er et romvesen - og som om ikke det er nok, er jorden bare sekunder fra å bli utradert for å gi plass til en intergalaktisk motorvei.

Undertittel

Jordboeren Arthur Dent (Martin Freeman) har en riktig dårlig dag. Alt begynner med at huset hans blir jevnet med jorden. Så oppdager han at hans beste venn er et romvesen – og som om ikke det er nok, er jorden bare sekunder fra å bli utradert for å gi plass til en intergalaktisk motorvei. Arthurs eneste sjanse til å overleve er å haike med et forbipasserende romskip. Et utrolig eventyr starter i samme sekund som jorden opphører å eksistere. På ferden gjennom galaksene er ingenting som det ser ut til å være. Arthur lærer seg at meningen med livet er nummeret 42 – og oppdager at svaret på alle spørsmål står i en fantastisk underholdende elektronisk bok: “Haikerens guide til galaksen”…

Haikerens guide til galaksen er basert på Douglas Adams kultklassiker og bestseller ved samme navn. Adams har selv vært med å skrive manus til filmen. Foruten lysende manus, regi og skuespillerprestasjoner, byr Haikerens guide til galaksen på fantastiske spesialeffekter som overgår det meste du har sett på film. Filmen toppet de amerikanske kinolistene og har blitt en suksess over hele verden!


Anbefalt av Erlend Eik | 07.06.2011


Topp
Translate »