Fantasy

Undertittel

Bilde av bok

Merket (2010)

P.C. Cast

Anbefalt av Helene Nyen | 30.03.2012

Zoey er en jente på seksten år, som lever et normalt liv. Faren dro fra familien da hun var liten, og moren giftet seg på nytt med en mann som var ansett som velstående.
Passer fra 7 klasse +

Les mer
Bilde av bok

Sirkelen (2011)

Mads Strandberg

Anbefalt av Skoleelev | 13.03.2012

Sirkelen er den første boka i Engelsfors triologien, den er spennende og fanger deg helt fra selvmordet i starten. Det bra med denne boken er at den ikke er noen klisje, det er en blanding av hekser, demoner og en god del svensk kjærlighetsliv, samtidig som den er realistisk, noe som gjør den mye mer spennende.
Passer fra 7 klasse +

Les mer
Bilde av bok

Jeg er nummer fire 2011)

Pittacus Lore

Anbefalt av Anita Holth Lous | 04.03.2012

”Ni av oss kom hit. Vi ser ut som dere. Vi snakker som dere. Vi lever blant dere. Men vi er ikke dere. Vi kan gjøre ting dere drømmer om å kunne. Vi har krefter dere drømmer om å ha. Vi er sterkere og raskere enn noe dere noensinne har sett. Vi er de superheltene dere beundrer i filmer og tegneserier - men vi er virkelige.

Les mer
Bilde av bok

Cassias valg (2011)

Ally Condie

Anbefalt av Anita Holth Lous | 01.01.2012

I Cassias verden er alt bestemt av funksjonærene til alles beste. De bestemmer hvor du skal bo, hva og hvor mye du skal spise, hvor du skal arbeide og ikke minst hvem du skal gifte deg med. Alle 17-åringer får på matchingbanketten for første gang se bildet av den utvalgte partneren på storskjermen.Fra 13 år.

Les mer
Bilde av bok

Uglies (2011)

Scott Westerfeld

Anbefalt av Helene Nyen | 04.08.2011

”Når vi blir pene, er løpet ferdigspikret: nypening, midtpening, senpening” – ”Bedre enn å være dødsstygg” sa Tally.

Les mer
Bilde av bok

Marked (2009)

P.C. og Kristin Cast

Anbefalt av Frid Feyling | 20.06.2011

Når en sporer merker henne som en flyende vampyr, frykter Zoey Redbird at livet hennes er over. Det kan det være, hvis kroppen hennes fornekter ”Forandringen”.

Les mer
Topp
Translate »