English books

Undertittel

Bilde av bok

The Rithmatist (2013)

Brandon Sanderson

Anbefalt av Isabel Gulliksen | 06.12.2013

Joels største ønske er å bli en rithmatist, men det er én ting som stopper ham. Joel er 15 år og det er altfor gammelt til å ta prøven som må til.

Les mer
Bilde av bok

Ever – for alltid (2010)

Alyson Nöel

Anbefalt av Anita Holth Lous | 22.06.2011

Da Ever Blooms foreldre og lillesøster blir drept i en bil-ulykke blir hele livet hennes forandret. Hun må flytte til tanten sin og begynne på en ny skole. Hun oppdager til sin forskrekkelse at hun kan lese folks auraer. Hun kan også høre tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Evnene hennes skremmer og overvelder henne, og hun gjør derfor alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker. Spenning for ungdomstrinnet.

Les mer
Bilde av bok

Marked (2009)

P.C. og Kristin Cast

Anbefalt av Frid Feyling | 20.06.2011

Når en sporer merker henne som en flyende vampyr, frykter Zoey Redbird at livet hennes er over. Det kan det være, hvis kroppen hennes fornekter ”Forandringen”.

Les mer
Bilde av bok

Wing nut (2006)

J.A. Auch

Anbefalt av Frid Feyling | 20.06.2011

Da bilen deres bryter sammen på landeveien i Pennsylvania, havner de tilfeldigvis hos den gamle grinebiteren Charlie Fernwald. Lila skal lage mat til ham, og de får aller nådigst bo i en hytte på gården mens de sparer penger til en ny bil. Charlie er lite vennlig innstilt, han er mest opptatt av å ta vare på svalene som hvert år besøker gården. Grady tror først Charlie er smågal på grunn av den overdrevne fulgeinteressen. (Derav tittelen ”Wing nut” som er slang for ”halvtulling”).

Les mer
Topp
Translate »