Musikk

Musikk

Undertittel

Omslagsbilde

The Next Day

David Bowie

Anbefalt av Azer Pehilj | 13.03.2013

Jeg har aldri klart å forstå hvorfor David Bowie har blitt kalt for popmusikkens kameleon når han i hele sitt liv har gjort nettopp det motsatte av det en kameleon pleier å gjøre – nemlig, å tilpasse seg omgivelser og være minst mulig synlig.

Les mer
Omslagsbilde

Covered up with flowers

Lissie

Anbefalt av Azer Pehilj | 31.01.2013

Den amerikanske folk-rock artisten Lissie (Elisabeth Maurus) har helt siden sin debutalbum «Catching a tiger» (2009) vakt stor interesse både blant publikum og kritikere, ikke minst takket være sin spennende stemme og engasjerende sceneopptreden.

Les mer
Omslagsbilde

Rivers

Wildbirds & Peacedrums

Anbefalt av Azer Pehilj | 13.12.2012

Materialet på albumet "Rivers" av det svenske paret Mariam Wallentin og Andreas Werliin fra Wildbirds & Peacedrums er tidligere utgitt som to separate album – Retina og Iris.

Les mer
Omslagsbilde

Now Here This

John McLaughlin

Anbefalt av Azer Pehilj | 20.10.2012

«Now Here This» er et nytt album fra gitarlegenden John McLaughlin, et album som befester McLaughlins plass i jazzhistorie.

Les mer
Omslagsbilde

Live over Europe

Black Country Communion

Anbefalt av Azer Pehilj | 22.09.2012

Black Country Communion er et superband dannet av anerkjente musikere – Joe Bonamassa, Glen Hughes, Jason Bonham og Derek Sherinian.

Les mer
Omslagsbilde

The lute is a song

Edin Karamazov

Anbefalt av Azer Pehilj | 08.08.2012

Edin Karamazov er en anerkjent komponist og luttspiller fra Bosnia-Hercgovina, med utdanning fra bl.a. Schola Cantorum Basiliensis i Basel, Sveits.

Les mer
Topp
Translate »