Musikk

Musikk

Undertittel

Omslagsbilde

Live at Montreux 2003 – Jethro Tull


Anbefalt av Azer Pehilj | 17.08.2013

Siste konsertalbumet til Jethro Tull inneholder det meste som har kjennetegnet bandets arbeid i de første 46 år, det vil si fra 1967 til i dag – en mesterlig utføring av flere av deres mest kjente komposisjoner under ledelse av den evig unge Ian Anderson (for eksempel ‘Aqualung ‘og ‘Locomotive Breath’), som allerede i 1976 sang om det å være «Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die!».

Les mer
Omslagsbilde

The Next Day

David Bowie

Anbefalt av Azer Pehilj | 13.03.2013

Jeg har aldri klart å forstå hvorfor David Bowie har blitt kalt for popmusikkens kameleon når han i hele sitt liv har gjort nettopp det motsatte av det en kameleon pleier å gjøre – nemlig, å tilpasse seg omgivelser og være minst mulig synlig.

Les mer
Omslagsbilde

Covered up with flowers

Lissie

Anbefalt av Azer Pehilj | 31.01.2013

Den amerikanske folk-rock artisten Lissie (Elisabeth Maurus) har helt siden sin debutalbum «Catching a tiger» (2009) vakt stor interesse både blant publikum og kritikere, ikke minst takket være sin spennende stemme og engasjerende sceneopptreden.

Les mer
Omslagsbilde

Rivers

Wildbirds & Peacedrums

Anbefalt av Azer Pehilj | 13.12.2012

Materialet på albumet "Rivers" av det svenske paret Mariam Wallentin og Andreas Werliin fra Wildbirds & Peacedrums er tidligere utgitt som to separate album – Retina og Iris.

Les mer
Topp
Translate »