Ny app for e-bøker

av Isabel Gulliksen | 12. desember 2018

I dag lanserer vi appen Bookbites bibliotek for deg som liker å lese e-bøker. Bookbites erstatter dagens løsning (eBokbib).

Appen Bookbites Bibliotek lastes ned fra App Store eller Google Play til nettbrett og telefoner som bruker operativsystemene iOS (Apple-produkter) eller Android.

Bookbites Bibliotek er klar til bruk fra 12. desember.

Hva gjør du for å komme i gang?
• Last ned appen Bookbites fra App Store eller Google Play
• Opprette en bruker med e-postadresse og passord i Bookbites første gang du registrerer deg
• Åpne e-posten din og bekreft brukeren
• Velg Asker kommune i Bookbites
• Logg deg inn med lånernummer og PIN-kode fra biblioteket
I Bookbites vil du kunne låne, reservere og lese bøker slik du er vant med fra eBokBib.

Hva med bøker du allerede har lånt eller reservert i eBokbib?
Desember måned blir en overgangsfase og du kan lese ferdig bøkene du har lånt i eBokbib
• Alle reserveringer du har på våre bøker vil bli flyttet over til Bookbites
Fra og med 1. januar 2019 finner du e-bøkene våre kun i appen Bookbites. Du vil ikke lenger kunne låne e-bøker fra bibliotekene i Akershus i vår gamle app eBokBib.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Du kan også lese mer om BookBites her: