Kom i julestemning på biblioteket!

av Isabel Gulliksen | 19. november 2018

For barna blir det julefilm og juleverksted i ventetida.
Vi skal også spille og synge julesanger og ha luciafeiring og det passer for alle.

Julefilm

Filmene er med norsk tale og varer i 60-90 minutter. Der det er aldersgrense på filmen kan yngre barn være med i følge med en voksen. Så nå kan alle kose seg med hyggelige julefilmer og komme i ekte julestemning.

Søndag 25.11: «Polarekspressen» – 7 års aldersgrense
Søndag 2.12: «Astrid Lindgrens jul»
Søndag 9.12: «Reisen til julestjernen» – nyinnspillingen fra 2012
Søndag 16.12: «Et lite juleeventyr»
Lørdag 22.12: «Snekker Andersen og julenissen»

Juleverksted

Kom og lag julepynt og julegaver på Asker bibliotek! Vi setter på julemusikken og gjør klart for at små og store kan lage julepynt og julegaver. Blir det et julenissekort, en jule-lenke, en jule-kurv eller noe helt annet? Hos oss finner dere materialer, og dessuten bøker med masse gode idéer. Så ta med deg en voksen til årets juleverksted, og sammen kan dere lage noe fint til jul. Velkommen til en rolig og stemningsfull stund.

Lørdag 1. desember kl. 12.00

Lørdag 8. desember kl. 12.00

Lørdag 15. desember kl. 12.00

Vi spiller og synger julesanger

Julen nærmer seg, og da kommer Gerd Lise N. Nygaard og elever fra Asker private musikkskole for å synge og spille julesanger for oss. Velkommen til en koselig og stemningsfull søndag før jul.

Søndag 2. desember kl 13.00

Lucifeiring i biblioteket

Det blir koselig stemning i biblioteket når vi demper lyset og Luciatoget kommer. Vardåsen barnekor er tilknyttet Vardåsen kirke og har mange sangglade barn fra 1. – 5. trinn. Koret har et varierende repertoar som spenner fra jazz og klassisk til musikaler. Det fokuseres på sang- og musikkglede og at barna lærer god sangteknikk. Velkommen til lys, sang og stemning midt i desember. Barnekoret synger oss i stemning og pepperkakebarn deler ut pepperkake.

Lørdag 15. desember kl 13.00