Julegaveinnsamling til barn og unge i Asker

av Rannveig Kvanum | 07. november 2018

Vi tar i mot nye og ubrukte gaver, som ikke er innpakket.

I samarbeid med Home-Start Familiekontakten Asker vil Asker bibliotek også i år samle inn julegaver til barn og unge i Asker der foresatte ikke selv har mulighet til å kjøpe.

I en fire ukers periode, f.o.m. mandag 12. november og t.o.m. onsdag 12. desember kan alle levere en julegave på Asker bibliotek. Gaven må være ny og ubrukt og ikke innpakket. Elever fra ungdomsskolen med valgfaget «Innsats for andre» vil ta seg av innpakkingen. Vi ønsker ikke leke-våpen. Home-Start Familiekontakten Asker og frivillige vil hente gavene og fordele dem. De ansatte på Asker bibliotek gleder seg til å bidra for å gjøre en forskjell for barn og unge i Asker.

Har du selv barn eller ungdom du ikke kan gi gaver, ta kontakt med Home-Start Familiekontakten Asker.