Praktisk informasjon fra biblioteket

av Mette Wiig | 20. mars 2020

Her finner du lenker til viktige informasjonssider om korona, og praktisk informasjon fra biblioteket.

Viktige informasjonssider

Viktig informasjon om koronasituasjonen i Asker finner du på Asker kommunes hjemmesider: www.asker.kommune.no.

Folkehelseinstituttets temasider om korona finner du på www.fhi.no.

Biblioteket holder stengt

På grunn av smittevernhensyn vil biblioteket holde midlertidig stengt fra og med torsdag 12. mars kl. 18.00.

Endringer i tilbudet vurderes fortløpende og vi anbefaler publikum om å holde seg oppdatert på våre nettsider.

Lån, innleveringer og bestillinger

Har du bøker eller annet materiale som skulle vært levert? Eller bøker du skulle ha hentet?

Lån og innlevering av bøker
Alle lån vil bli forlenget automatisk av Askerbibliotekene så lenge vi holder stengt.

Det vil ikke bli anledning til å levere bøker i stengeperioden.

Det vil ikke bli sendt ut purringer eller faktura.

Reserverte bøker og bestillinger
Har du bøker du skulle ha hentet vil hentefristen bli utsatt, og bøkene vil stå på hentehylla når vi åpner igjen.

Det er ikke mulig å bestille bøker i stengeperioden.

Du vil beholde din plass i reservasjonskøen på allerede bestilte bøker.