Går du i 1. – 7. klasse?

av Rannveig Kvanum | 29. mai 2017

Da kan du bli med på Norges kuleste sommerlesekampanje!

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles 2017, sammen med barn fra 300 andre kommuner i landet!
Vi har utviklet Sommerles for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere: for hver bok du leser og registrerer på sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level.
Sommerles er for alle, uansett hvor fort eller sakte du leser. Du konkurrerer nemlig først og fremst med deg selv. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre – all lesing teller og gir deg poeng. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket.

Sommerles er en nettbasert kampanje. Det vil si at du lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser på nettsiden sommerles.no. Her får du også tilgang til en superspennende fantasyfortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Sjekk ut sommerles.no for mer info. Har du ikke nettilgang, kan du likevel delta med et vanlig lesepass. Da er det bare å stikke innom biblioteket for å få hjelp med det.