Livet

Undertittel

Bilde av bok

The hate u give

Angie Thomas (2017)

Anbefalt av Anne Kristi Jønland | 11.12.2017

Starr var 10 år da hun så bestevenninna si bli skutt. En kveld er hun sammen med kompisen, Khalil, og dette er det siste de gjør sammen. Khalil blir også skutt. Av en hvit politimann. Khalil og Starr er begge svarte. Det blir ikke reist tiltale mot politimannen og plutselig er vi midt i dagens USA.

Les mer
Bilde av bok

Papirfly (2017)

Liv Gulbrandsen

Anbefalt av Anne Kristi Jønland | 04.09.2017

June er 15 år, da faren hennes dør. I begravelsen hans dukker farens elskerinne opp, og tiltrekker seg, i overkant mye oppmerksomhet.

Les mer
Bilde av bok

I skyggen av sola (2016)

Kristin A. Sandberg/Los Guiris

Anbefalt av Anne Kristi Jønland | 10.08.2017

Slash-roman, basert på virkelige historier fortalt av ungdom. Forfatteren har selv bodd og arbeidet flere år i Spania, og denne boka er basert på intervjuer med ungdom som bor på Grand Canaria.

Les mer
Bilde av bok

Fordelene ved å være veggpryd (2013)

Stephen Chbosky

Anbefalt av Helene Nyen | 17.07.2017

Denne boken handler om femten år gamle Charlie, som skal begynne på high school. Han er veldig nervøs og bestemmer seg derfor for å begynne å skrive brev om alt som skjer med han og alle tankene hans om hva som skjer.

Les mer
Bilde av bok

Skuddet (e-bok)

Stein Morten Lier

Anbefalt av Anne Kristi Jønland | 03.07.2017

Tinius og en kompis låner morens tjenestepistol. De skal bare prøveskyte litt ute i skogen. Har noen andre også vært der i skogen?

Les mer
Bilde av bok

Denne boka er homo (2017)

James Dawson

Anbefalt av Helene Nyen | 23.05.2017

Homo, hetero, trans eller bi - først og fremst er du DEG SELV. Dette er ikke en bok om homofili, men om hvor spesielle og unike vi alle er.

Les mer
Topp
Translate »