Vårens arrangementer

av Rannveig Kvanum | 02. januar 2018

Helga Flatland, Vigdis Hjorth, Niels Fredrik Dahl, Peder Kjøs og Erlend Elias - dette er noen av foredragsholderne du kan se frem til denne sesongen. Og så er det jo ekstra gøy at P2-lytternes romanpris skal sende direkte fra Asker bibliotek under utdelingen, søndag 28. januar kl 14.00. Marta Norheim og vinneren kommer – kommer du?

Vi er alltid litt stolte når nytt program legges ut, og vi håper du finner inspirerende og spennende foredrag.  I 2020 ser en ny kommune dagens lys, og i den forbindelse har vi en programserie med tema Identitet. Vi har invitert foredragsholdere som kan bidra i å styrke den offentlige samtalen i vårt nærmiljø. Identitet kan forstås på mange måter utover vår lokale identitet, som vi har med oss i vår hverdag. Identitet kan knyttes opp til integrering i samfunn, utviklingspsykologi i barndommen, sosiologiske undersøkelser av for eksempel arbeidsliv, kjønn og likestilling og fritidsaktiviteter.

Programmet vårt oppdateres fortløpende, så følg også med på askerbibliotek.no eller Facebook.