Julegaveinnsamling

av Rannveig Kvanum | 14. november 2017

De er flere barn og unge i Asker der foresatte selv ikke har muligheten til å kjøpe julegave. Du kan bidra med din gave i perioden mandag 20. november t.o.m. fredag 15. desember.

I samarbeid med Home-Start Familiekontakten Asker og Asker Frivilligsentral Hasselbakken vil Asker bibliotek for tredje år på rad samle inn julegaver til barn og unge i Asker der foresatte ikke selv har mulighet til å kjøpe. I fjor fikk vi inn over 1.200 gaver, og gjorde mange barn og unge i Asker glade til jul.

I en fire ukers periode, f.o.m. mandag 20 . november og t.o.m.  fredag 15. desember kan alle som ønsker å bidra levere en julegave på Asker bibliotek. Gaven må være ny og ubrukt, og den må pakkes inn på forhånd. Den må også merkes med alder, og om den eventuelt passer best til gutt eller jente. Skriv gjerne hva den inneholder også. Vi ønsker ikke leke-våpen. Home-Start Familiekontakten Asker og Asker Frivilligsentral Hasselbakken vil hente gavene og fordele dem.

Har du selv barn eller ungdom du ikke kan gi gaver, ta kontakt med Home-Start Familiekontakten Asker.