Asker bibliotek lanserer ny løsning for utskrifter – Princh

av Rannveig Kvanum | 12. januar 2018

Tirsdag 16. januar lanserer vi et nytt system for å skrive ut dokumenter. Nå kan du skrive ut fra alle publikumsmaskiner, fra egne bærbare pc’er og fra egne mobiltelefoner!

Asker bibliotek ønsker alltid å forbedre seg og gi bedre løsninger til våre brukere. Derfor lanserer vi 16. januar et nytt system for å skrive ut dokumenter på biblioteket. Systemet heter Princh, og er et solid og velprøvd system som brukes ved stadig flere norske folkebibliotek.

Princh gjør at man kan skrive ut fra alle publikumsmaskiner, fra egne bærbare pc’er og fra egne mobiltelefoner (via app). Du kan velge å betale med kort direkte i løsningen, eller betale kontant i skranken. Du vil få utskriftene så snart betalingen er godkjent. Prisen på utskrifter vil være 3,- pr/ark. Ordningen med fem gratis utskrifter/kopier opphører fra og med 16. januar.